Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge dette websted accepterer du brugen af cookies. Vi gemmer ikke nogen personlige oplysninger. Få mere at vide.

Service / Industrielle værktøjer / Lad os være din servicepartner

Lad os være din servicepartner

Der er udviklet et Atlas Copco serviceprogram, der vil reducere dine produktionsomkostninger. Besparelserne, du kan opnå, afhænger af, hvordan din produktion ser ud i dag – samlebåndsmontage eller faste stationer, anvendte værktøjstyper, anvendelser, frekvens for værktøjsbrug, arbejdsmiljø og andre faktorer. Stil dig selv de nedenstående spørgsmål – der kan genereres enorme besparelser.

Får du så meget som muligt ud af dine trykluftværktøjer? Kunne din produktion blive mere energieffektiv?

Ville dine værktøjer fungere bedre med et PM-program (Preventive Maintenance Program)?
  • Er værktøjerne justeret korrekt til anvendelsen? 
  • Har du kontrolleret trykluftledningen for korrekt flow, luftkvalitet, lækager m.m.? 
  • Er dit trykluftsystem korrekt dimensioneret? 
  • Er der områder med betydelige trykfald? 
  • Kender du status for og antal af værktøjer i din produktion? 
  • Hvordan ser el-forbruget (l/kWs) ud for dine værktøjer? 
  • Anvender du det optimale værktøj til hver anvendelse?
Find ud af det ved at udføre en Atlas Copco ToolScan- eller Energy Efficiency-undersøgelse for din værktøjsbeholdning. Ved at følge op på de angivne anbefalinger har mange kunder kunnet rapportere besparelser på produktionsomkostningerne på op til 60%. Et korrekt vedligeholdt værktøj vil fungere korrekt i længere tid, og det vil også forbruge mindre energi og få arbejdet udført hurtigere. Anvend vores beregningsmodel for besparelser på driftsomkostninger på dine værktøjer, for at finde potentielle besparelser.

Vil du gerne reducere driftsomkostningerne for dine elektriske værktøjer?

  • Har du beregnet de samlede driftsomkostninger for dine værktøjer og den forskel et PM-program kunne gøre?
  • Foretager du for tiden nogen form for forebyggende vedligeholdelse, eller foretager du kun reparation på beskadigede værktøjer?
Med vores ToolScan RCM-proces kan vi optimere et PM-program til din produktionstype. Programmet kan give dig omkostningsbesparelser på op til 60% og, i nogle tilfælde, endda mere. Vores RCM beregningsmodel for besparelser på driftsomkostninger hjælper dig med at beregne dine samlede potentielle besparelser.