Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge dette websted accepterer du brugen af cookies. Vi gemmer ikke nogen personlige oplysninger. Få mere at vide.

Service / Construction equipment and Portable Energy / Lad os øge din flådes produktivitet.

Lad os øge din flådes produktivitet.

Når som helst, hvor som helst, hvilket som helst produkt – du kan regne med os.
Lad os optimere din investering og maksimere din produktivitet. 

Atlas Copcos afdeling for bygge- og anlægsteknik understøtter sine kunder i hele bygge- og anlægsindustrien – nedbrydning og genanvendelse, byggeforberedelse og vejanlæg – på tværs af vores brede produktsortiment, der omfatter trykluft, elproduktion, pumper, håndholdt udstyr til komprimering og beton samt hydraulikredskaber.

Vi har en tilstedeværelse på mere end 174 markeder, og vi har strategisk placerede regionale servicecentre og globale logistikcentre for at være tæt på kunderne og for at kunne reagere hurtigt.

Atlas Copcos OEM-kvalitetsdele, veluddannede teknikere, effektive flåde og lagerstyring samt energieffektive processer og faciliteter resulterer i lavere ejerskabsomkostninger over levetiden af kundernes udstyr. Vi fokuserer på service, så vores kunder kan fokusere på deres forretning. Og resultatet er, at din produktivitet maksimeres.