Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge dette websted accepterer du brugen af cookies. Vi gemmer ikke nogen personlige oplysninger. Få mere at vide.

Karriere / RSS feed / Atlas Copcos RSS feeds

Atlas Copcos RSS feeds

Du kan modtage oplysninger fra Atlas Copco direkte på dit skrivebord - med RSS Feeds. Alt, hvad du har brug for er et lille program, en RSS-læser.

Hvorfor er det interessant at bruge RSS feeds?

RSS er en nem måde at få besked om, hvornår der vises indhold, der interesserer dig, på dine foretrukne websteder. I stedet for at besøge et bestemt websted for at søge efter nyhedsartikler, så fortæller RSS dig automatisk, når der kommer noget nyt online.

Hvordan bruges RSS?

Der er flere måder at få adgang til RSS feeds på. Du kan installere en nyhedslæser, der viser RSS feeds fra de websteder, du vælger. Nyhedslæseren fungerer som en slags informationsportal ligesom et e-mail-program eller en webbrowser og giver et interface i realtid til de feeds, du vælger. Når RSS-læseren er sat op til at åbne atlascopco.com-overskrifter, vil den løbende spørge RSS feeds efter de seneste overskrifter.
Der findes en række gratis og kommercielle nyhedslæsere, der er tilgængelig for download. Når nyhedslæseren er installeret, kan du tilføje hvert feed manuelt.

Hvad er vilkårene for anvendelse?

Atlas Copco feed i RSS-format er gratis for privatpersoner til personligt og ikke-kommercielt brug.


Select the RSS feed below