Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge dette websted accepterer du brugen af cookies. Vi gemmer ikke nogen personlige oplysninger. Få mere at vide.

Karriere / Mød nogle kolleger / Specialist / Specialist: Yoshiyuki Sakai

Specialist: Yoshiyuki Sakai

Jeg er Yoshiyuki Sakai og arbejder i øjeblikket for divisionen for industrielle luftprodukter hos Atlas Copco Airpower i Belgien. Her arbejder jeg med forretningsudvikling og kundesupport.

Professionel markedsføringssupport
Min største og mest interessante udfordring er at være del af en produktlancering, at kunne levere nye innovative produkter med et klart positioneringskoncept og den rette timing til vores kundecentre rundt omkring i verden.

Jeg tror, det er et af mine største ansvar – at lanceringen af vores fantastiske produkter, som er udviklet af vores erfarne ingeniører, er bakket op af professionelle markedsføringsdokumenter og -værktøjer, som vores salgsafdelinger rundt omkring i verden kan bruge til deres lokale kampagner. 

Fokus på salg og markedsføring
Jeg har en BA i sociologi fra Komazawa-universitetet i Japan. Efter jeg tog min eksamen, har jeg hovedsageligt fokuseret på den kommercielle side af salg og markedsføring, f.eks. forretningsudvikling, afdelingsledelse, support af forhandlere og markedsføring af udstyr i et business-to-business-miljø.

Jeg bliver altid motiveret af at arbejde sammen med mine kolleger, som er meget professionelle og erfarne. Jeg har mulighed for at lære noget hver eneste dag. Herudover er jeg bevidst om at kommunikere med kunderne, så jeg kan yde den bedste support så hurtigt som muligt. Selv når tingene ikke går glat, prøver jeg at fokusere på at finde en løsning til kunden.

Jeg bliver ved med at udvikle mig inden for mit område
Jeg tror på mig selv og på, at jeg fortsat udvikler mig og får større erfaring som specialist. Herudover drømmer jeg om at være en specialist, som kan tiltrække og inspirere folk til at involvere sig ved hjælp af deres professionelle kompetencer, som opnås via praktiske erfaringer – ligesom mine kolleger på kontoret. Dette miljø motiverer mig helt klart til at blive dygtig til det, som jeg er involveret i.

Engagement i flere områder
Jeg startede min karriere hos Atlas Copco i 2008 som medarbejder i afdelingen for support af forhandlere i Atlas Copco K.K i Japan. Et par år senere blev jeg overført til afdelingen for markedsføring af udstyr i divisionen for industrielle luftprodukter. Herefter fik jeg mulighed for at deltage i det globale program for kompetenceudvikling hos Atlas Copco Airpower i Belgien.

Den største forskel her er mit arbejdes omfang. I min tidligere stilling var jeg ansvarlig for lokal markedsvækst for udvalgte produkter. Den nye stilling er absolut en udfordring, idet jeg både er ansvarlig for mængde- og indtjeningsvækst.

Mine nuværende aktiviteter er langt mere omfattende. Jeg er ikke blot involveret i alle vores markeder rundt omkring i verden, men også i produktudvikling og salgssupport for kvalitetsluftprodukterne, som jeg tror på har et fantastisk vækstpotentiale.

De erfaringer, jeg har fået i disse to stillinger, har helt klart udvidet min horisont og givet mig en solid forståelse af de forretningsmæssige konsekvenser fra top til bund i et globalt forretningsmiljø.

Et lille, men vigtigt bidrag
Det, jeg kan gøre for at bidrage til vores virksomheds løfte om et engagement i bæredygtig produktivitet, er fortsat at stræbe efter at yde mit bedste uden at gå på kompromis. Det er muligvis et lille bidrag, men jeg er overbevist om, at det er den rette vej at følge, og at det er den eneste måde, hvorpå jeg personligt kan bidrage. Jeg vil gøre mit bedste hver eneste dag for at sikre, at vores virksomheds løfte holdes. 

Lige muligheder for at udvikle sig
Som medarbejder mener jeg, at vi får lige og gode muligheder for at udvikle os, så længe vi selv er ambitiøse, entusiastiske og proaktive. Det er det, jeg synes, er det bedste ved at være ansat hos Atlas Copco.

Vi giver kunderne god værdi
Jeg kan lide at arbejde hos Atlas Copco. Vi har en solid position på det globale industrielle marked. Vi har nogle af de mest avancerede teknologier, som er førende inden for branchen, samt en velorganiseret salgsafdeling og eftersalgsnetværk, så vi kan give kunderne god værdi. Du er meget velkommen til at ansøge om arbejde hos Atlas Copco, så du selv kan se, hvordan vores globale virksomhed vokser.


Jobmuligheder

Ændring af karriereplan

  • Mød Mary Chang

    Vores kinesiske kollega Mary taler om at finde en ny karriere hos Atlas Copco.