Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge dette websted accepterer du brugen af cookies. Vi gemmer ikke nogen personlige oplysninger. Få mere at vide.

Karriere / Mød nogle kolleger / Ændring af karriereplan / Ændring af karriereplan: Mary Chang

Ændring af karriereplan: Mary Chang

Jeg hedder Mary Chang, og jeg er Production Manager hos Atlas Copco. Jeg arbejder for Construction & Mining Equipment Ltd. i Nanjing.

Jeg har brug for at kende vores kunders behov
Mit ansvarsområde er hovedsageligt fremstillingen af produkter i tre divisioner – boreudstyr til overfladeboring, udstyr til stenudgravning under jorden og geoteknisk boring og efterforskning hos Atlas Copco Nanjing Product Company. Under mit arbejde er det nødvendigt, at jeg tilpasser mig kundernes behov og produktionsplanlægningen.

Mine kolleger og jeg har et tæt samarbejde hver eneste dag. Det opnår vi på mange forskellige måder – under møder, via e-mail, ansigt til ansigt, over en kop kaffe, under aktiviteter til teambuilding og så videre.

I min rolle er det meget vigtigt at kende kundernes behov. Derfor er det nødvendigt, at jeg har et tæt samarbejde med dem. Vi holder møder, og jeg besøger kunderne i deres virksomheder. Vi kommunikerer også via telefon og e-mail.

For tiden er min største og mest interessante udfordring at levere produkterne på den mest effektive måde, med den bedste kvalitet og med de laveste omkostninger.

En ny horisont i denne rolle
Inden dette job var jeg kvalitetschef for Atlas Copco Construction & Mining Equipment Ltd. her i Nanjing.

Den organisatoriske struktur, mine ansvar, fokusset og kommunikationsstilen var alle sammen meget anderledes. Som kvalitetschef havde jeg primært fokus på kvalitetsstyring og -sikring, og teamet var mindre. Nu hvor jeg arbejder med produktion, er der tale om et meget større team. Og jeg er nødt til at fokusere på levering, kvalitet, effektivitet, omkostninger, indtjening, udvikling af medarbejderne og så videre. Det er en helt ny horisont. Resultaterne af mit nuværende job har direkte relation til virksomhedens overordnede resultater og mål.

Mine kommunikationsfærdigheder, metoder og mit netværk i Atlas Copco samt kendskabet til "den måde, vi gør tingene på" er alt sammen fordele, som jeg mener, jeg kan bidrage med i en hvilken som helst ny stilling i Atlas Copco i fremtiden.

At skifte karriere udvider min erfaring

Jeg skiftede karriereplan, fordi jeg ville have mere erfaring fra forskellige funktioner, så jeg er bedre stillet med hensyn til min fremtidige karriere hos Atlas Copco.
Jeg synes, det bedste ved at arbejde for Atlas Copco er, at der er fantastiske muligheder for alle de medarbejdere, som vil udvikle sig selv og deres karriere.

Jeg forsøger at have en positiv indflydelse

Min måde at bidrage til vores virksomheds løfte om et engagement i bæredygtig produktivitet er ved at forsøge at fremme denne tænkemåde hos alle vores medarbejdere. Jeg er nødt til at have den bæredygtige produktivitet i tankerne for alle de processer, jeg er ansvarlig for.

Hvis du vil skifte karriere, skal du sætte klare og målbare karrieremål. Herefter skal du forberede dig på dem, og når muligheden byder sig, er det bare om at gribe chancen.

Du får meget som medarbejder hos Atlas Copco

Hvis du er interesseret i at arbejde hos Atlas Copco, har du efter min mening taget en klog beslutning. Du vil få langt mere end forventet.


Jobmuligheder