Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge dette websted accepterer du brugen af cookies. Vi gemmer ikke nogen personlige oplysninger. Få mere at vide.

Koncernen / Bæredygtighed / Bæredygtighed er integreret i alle aspekter

Bæredygtighed er integreret i alle aspekter


Det er Atlas Copcos ambition at være en ansvarlig virksomhedsmæssig medborger i alle de markeder, hvor vi opererer. Vi forfølger denne ambition ved at opnå en synergieffekt mellem økonomisk vækst, miljømæssigt lederskab og socialt ansvarlige operationer. Bæredygtighed er en central del af Atlas Copcos innovative produkter, og det er drevet af medarbejdernes engagement i gruppens værdier.

Atlas Copco har en vision om at blive og fortsat være First in Mind—First in Choice® (Første tanke—første valg) for alle sine interessenter. Dette princip ligger også til grund for gruppens strategi med henblik på at skabe positiv værdi for kunder, aktionærer og medarbejdere i en verden med stadigt større fokus på begrænsede ressourcer.

Gruppen ser bæredygtighed som en mulighed for at fremme produktinnovation, reducere omkostninger, mindske risici og skabe forretningsmuligheder for langsigtet strategisk vækst.

Få mere at vide om, hvordan Atlas Copco arbejder med bæredygtig produktivitet, eller besøg Atlas Copcos dedikerede website for Corporate Responsibility* for at få flere oplysninger.