Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge dette websted accepterer du brugen af cookies. Vi gemmer ikke nogen personlige oplysninger. Få mere at vide.

Koncernen / Vores historie / Udforsk Atlas Copcos historie fra 1873 frem til 2016

Udforsk Atlas Copcos historie fra 1873 frem til 2016

Den 21. februar 1873 blev Atlas grundlagt i Stockholm, Sverige, som producent af produkter til jernbaner. 143 senere er virksomheden en af branchens førende inden for kompressorer, værktøjer, stenbor og mange andre produktkategorier.

Med en tradition for innovation, der går helt tilbage til koncernens grundlæggelse i 1873, har Atlas Copcos forretning udviklet sig til fire adskilte forretningsområder, og virksomhedens aktuelle udstyr leverer i dag en enestående effektivitet. Efter 143 års bæredygtig vækst omfatter produkterne og tjenesterne trykluft og gasudstyr, anlægs- og mineudstyr, industrielle værktøjer og montagesystemer.

På vores dedikerede historiewebsite kan du læse om koncernens udvikling gennem de første 140 år, og du kan få mere at vide om vores 11 præsidenter og vores innovationer og udvidelser.

Da vi fejrede 140 års fødselsdag, skrev vi en bog om, hvad vi havde opnået, og du er meget velkommen til at tage et grundigt kig ind i historien om et industrielt ikon. Læs online, eller download som pdf. God fornøjelse!