Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge dette websted accepterer du brugen af cookies. Vi gemmer ikke nogen personlige oplysninger. Få mere at vide.

Koncernen / Passionerede mennesker skaber exceptionelle ting

Passionerede mennesker skaber exceptionelle ting


Se en film, der fejrer Atlas Copcos ånd.

Det er en historie om vedholdenheden hos dem, der ved, at der altid er en bedre måde. Som virksomhed tiltrækker og rekrutterer vi folk, der er drevet af en passion for innovation, og folk, der ved, hvordan de kan gøre en forskel for vores kunder. Det gør vi ved at skabe et inspirerende fundament for deres innovative ånd og ved at lade dem vokse og udvikle sig. Vi gør det for at opfylde vores kunders behov og for at levere topkvalitet på global basis i alle aspekter fra produkter til service. 

Det er dét, der gør vores virksomhed enestående.

Atlas Copco – engageret i bæredygtig produktivitet.


  • I tæt samarbejde med vores kunder og forretningspartnere og med mere end 140 års erfaring fornyer Atlas Copco bæredygtig produktivitet.
  • Vores produkter og serviceydelser omfatter kompressorer, vakuumløsninger og luftbehandlingssystemer, konstruktions- og mineudstyr, el-værktøjer og montagesystemer.
  • Vores kunder findes over hele verden. For dem er vi en lokal virksomhed, men samtidig er Atlas Copco Group en global virksomhed med verdensomspændende ressourcer.
  • Hovedkontoret findes i Stockholm i Sverige, og vores globale rækkevidde dækker mere end 170 markeder med egne salgsafdelinger i mere end 80 lande. I andre lande markedsfører vi vores produkter via distributører og servicenetværk.
  • Vi har produktionsanlæg i mere end 20 lande. Produktionen er primært koncentreret i Belgien, Sverige, Tyskland, USA, Indien og Kina.


Life at Atlas Copco

Du kan også finde os på