Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge dette websted accepterer du brugen af cookies. Vi gemmer ikke nogen personlige oplysninger. Få mere at vide.

Koncernen / Innovation for bæredygtig produktivitet

Innovation for bæredygtig produktivitet

Atlas Copco har været drevet af innovation siden starten i 1873. Vi tror fuldt og fast på, at der altid er mulighed for forbedringer.

Se filmen, der viser nogle af vores nyeste produkt- og tjenesteinnovationer, og se, hvordan de styrker produktiviteten, sikkerheden, ergonomien og energieffektiviteten for vores kunder.

Vi forpligter os på bæredygtig produktivitet og stræber efter at levere innovative højkvalitetsprodukter og professionelle tjenester. Et nyt produkt skal altid tilføre værdi og øge kundens konkurrencedygtighed.


  • I tæt samarbejde med vores kunder og forretningspartnere og med mere end 140 års erfaring fornyer Atlas Copco bæredygtig produktivitet.
  • Vores produkter og serviceydelser omfatter kompressorer, vakuumløsninger og luftbehandlingssystemer, konstruktions- og mineudstyr, el-værktøjer og montagesystemer.
  • Vores kunder findes over hele verden. For dem er vi en lokal virksomhed, men samtidig er Atlas Copco Group en global virksomhed med verdensomspændende ressourcer.
  • Hovedkontoret findes i Stockholm i Sverige, og vores globale rækkevidde dækker mere end 180 markeder med egne salgsafdelinger i mere end 90 lande. I andre lande markedsfører vi vores produkter via distributører og servicenetværk.
  • Vi har produktionsanlæg i mere end 20 lande. Produktionen er primært koncentreret i Belgien, Sverige, Tyskland, USA, Indien og Kina.


Du kan også finde os på

Life at Atlas Copco